8 December, tisdag

8/12

För att förtydliga mig, så börjar alltid en uppgift på rätt varv, och avslutas med avigt varv (om jag inte uppger något annat).

Efter gårdagens arbete behöver vi verkligen varva ner lite, så idag blir det bara 4 varv slätstickning.

Ha det fint 🙂
//Maria

7 reaktioner på ”8 December, tisdag”

 1. Hej! Jättespännande med kalenderstickning. Jag följer med spänning även om jag inte är med. Jag hade önskat att ni talade om innan vilka garner som behövs, grovlek, ev färger o så vidare. Eller har jag missat att ni skrivit det… För den skull behövs ju inget avslöjas om vad det ska bli! Vem vet, jag kanske hoppar på senare

  1. Maria Einarsson Sundin

   Vi har talat om i god tid på både Bloggen och Facebook vilket garn och vilka stickor som ska användas. Men det är inget som hindrar att man hoppar på kalenderstickningen några dagar för sent, eller kanske rent av när kalendern är slut 🙂

  1. Maria Einarsson Sundin

   4 varv slätstickning: 1 rv, 1 av, 1 rv och till sist 1 av. Stickas alltså så det blir slätt på framsidan och knöligt/avigt på baksidan. Hoppas jag förklarar så det är förståeligt. Lycka till 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Rulla till toppen