23 December, onsdag. Dan före dopparedan!

23/12

Sy fast änden på gröna remsan (“slipsen” som du gjorde först) utan hål  på vänster sida om du har rostfärgade delen liggande uppåt. Lägg “remsan” på utsidan mot den bruna delen, ungefär lika långt ner som resåren på styckena är. Sy fast, gärna i avvikande färg och fint mönster, som t ex en fyrkant med X i. Hoppas du har två fina knappar liggande (ca 2 cm) som du kan sy fast. En ska sitta mitt på den dubbelstickade delen och den andra ska sitta på den smala bruna delen (motsatt sida som du sydde fast remsan).

Ha en skön kväll, och ta det lugnt med julstöket 🙂
//Maria

1 reaktion på ”23 December, onsdag. Dan före dopparedan!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + tolv =

Rulla till toppen