Kofta i bomullsgarn


Så var det fredag igen och nästan helg. Februari är snart slut och våren närmar sig mer och mer. Just nu faller det snö utanför mitt fönster så än håller vintern i sig ett tag till. I min stickkorg ligger nu en påbörjad kofta till Gerda. Vilken tur att de små växer så man kan sticka nya roliga modeller hela tiden! Den här koftan kommer från Barnstickning på stickor 3,5-4 av Lene Holme Samsö. Jag stickar i bomullsgarnet Mandarin Naturell från Sandnes garn  http://www.sandnesgarn.no/garn/mandarin-naturell . Modellen stickas uppifrån och ner. En rolig modell att göra och ett härligt garn att sticka i! Den blir nog bra till lilla Gerda! Nu väntar frukosten och sen bär det av till vår butik.

Ha en fin helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 11 =

Rulla till toppen