Top i Matilda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En sommartop i Matilda ska det här bli! Nu har jag kommit lite längre än vad bilden visar, men den är inte riktigt färdig än. Modellen har Maria designat. Den är riktigt rolig att sticka och bomullsgarnet Matilda är skönt att sticka med!   http://www.svartafaret.se/garn/matilda/farger  Maria stickar sig också en, men vi har valt lite olika färger. Hennes blir mera färgstark, men jag har som oftast valt lite mera jordton på det hela. Det blir helst grönt eller brunt när jag väljer färg. Såg en film på Facebook häromdan som handlade om en kvinna som gillade grönt så mycket så att hon verkligen blivit grön från topp till tå. Hela hennes värld var grön. Häftigt! Så långt kanske jag inte kommer att gå..
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − ett =

Rulla till toppen