Rivigt garn


Ett riktigt roligt nytt garn är Home Spa http://garnbutikenkilafors.se/webbutik/index.php?route=product/product&path=18&product_id=355 som kommer från Svarta Fåret. Med det kan man virka eller sticka tvättlappar och skrubbtrasor till duschen. Min dotter ville testa att virka i det och vips fick jag en egen “trasa” att skrubba mig med i duschen. Den river riktigt bra och blev till en riktig färgklick inne i badrummet. Jag har inte stickat i det ännu, men Maria som har gjort flera trasor säger att det kändes ömt i händerna när hon suttit för länge med garnet. Så att sticka eller virka en trasa åt gången är nog att rekommendera. Garnet finns i fyra färger, men till hösten kommer det flera nya.

Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Rulla till toppen