Restgarner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag brukar inte virka så mycket i vanliga fall, men på sista tiden har det blivit en hel del faktiskt. Var ju ute och åkte bil några dagar och då fastnade jag helt i att virka grytlappar av gamla restgarner. Så nu minskar det i rask takt på bomullsgarn här hemma. Jag virkar i dubbelt garn och det blir tjockt och bra. Just den här är virkad i dubbelt Mandarin Naturell från Sandnes Garn. http://www.sandnesgarn.no/garn/mandarin-naturell Jag älskar det bomullsgarnet! Det är så skönt att både sticka och virka med. Annars är det väldigt roligt att blanda olika färger och garner i grytlapparna. Då blir det riktigt spännande!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 15 =

Rulla till toppen