Kofta i Duetto

 


En liten barnkofta i Mondials härliga Duetto är färdigstickad!  Modellen kommer från Barnstickning på stickor 3,5-4 av Lene Holme Samsö. Garnet är fantastisk att sticka med och består av hälften bomull och merinoull. Det ger en väldigt fin känsla! Det är första gången jag stickar i garnet, men absolut inte sista!  Mondial har så otroligt många fina garner och fast vi har många i butiken så är det bara en liten del. Nästa vecka ska Maria och jag verkligen få se mer av deras garner. Då reser vi till Italien och besöker deras fabrik. Ska bli fantastiskt spännande!!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

2 reaktioner på ”Kofta i Duetto”

 1. Önskar att Garntjänst i Kilafors kunde skicka en katalog över garn och mönster för 2016. Tänker ta upp min lust att sticka igen efter ca 20 år igen. Har redan börjat med pippitröja till mitt äldsta barnbarn som är 14 år och har ett barnbarn på 12 som vill hänga på men en tröja.
  Betalar gärna vad katalogen kostar.
  Vänligen
  Mia Öman
  Husargränd 15
  17750 Järfälla

  1. Ulla-Britt Nygren

   Vi har ju dessvärre inga kataloger längre, men en hel del av våra garner och en del beskrivningar finns i webbutiken så kika gärna där. Vad roligt att du känner dig sticksugen! /Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 10 =

Rulla till toppen