Nya Paris!

Paris

Håller på för fullt med en supermjuk och mysig långtröja till yngsta dottern (21 år) som ville ha en riktigt “gosig” tröja att dra på sig på kvällarna.Då passade det alldeles utmärkt att vi fick hem “Paris” http://www.bellvikstextil.se/wp-content/uploads/2016/05/Paris_Farvekort_SE.pdf från Mayflower som ligger på 100g-nystan, och räcker jättelänge! Dottern är ganska mycket längre än mig, så tröjan når nästan ner till knävecken på mig. Jag gör den långärmad och randig med två färger. Har nu stickat färdigt alla delar, och ska bara sy ihop den. Otroligt nog, så har det endast gått åt fyra nystan!!! Då finns det ändå en del kvar av båda färgerna, så nog är garnet drygt alltid. Återkommer med bild på det färdiga plagget senare.

Ha en skön dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − fjorton =

Rulla till toppen