Babykofta i Björk


Garnet Björk från Viking, som hittills har varit en blandning av bomull och merinoull, är ett garn som jag verkligen tyckt om att sticka med. Resultaten brukar bli så mjukt och skönt. Nu har man ändrat kvaliten i Björk till en blandning av bomull och bambu. Vi fick precis hem det nya garnet i förra veckan och det känns verkligen mjukt och härligt. Det ska bli spännande att sticka med! I det gamla Björk har jag stickat en kofta till en liten baby. Den har precis blivit färdig och överlämnats! Beskrivningen har nr 1005-5 och finns att hämta här: http://www.viking-garn.no/kataloger/katalog-1005-1. Koftan var rolig att göra och nu hoppas jag bara att den passar den lilla pojken!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 15 =

Rulla till toppen