Crillygarn

En hel vecka har gått sen vi hade vår modevisning vid butiken. Vi hade tur med vädret och en hel del människor hade letat sig upp till oss för att titta. Allt blev lyckat och vi hade en riktigt rolig lördag. De flesta av plaggen som visades var av Marias design och det känns jättekul. Vi har redan lagt ut en del bilder på Facebook och fler kommer framöver.
I min stickkorg ligger tre projekt nu. Ett som nyss blev färdigt är liten dockkofta i Crilly. Crilly är ett akrylgarn som kommer från Mondial och finns i massor av fina färger.http://www.lanemondial.it/home/it/filati/autunno-inverno/127-basic-ita/695-crilly
Garnet är lättstickat och, inte helt fel, noppfritt.  Det var så roligt att sticka lite dockkläder så det kommer att bli mera. Nu bär det strax av ner till affären. Önskar er alla en fin helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 12 =

Rulla till toppen