Uppifrån och ner kofta


Hösten närmar sig – eller är den redan här? Ja jag vet inte riktigt men visst känns det lite så. Det bästa med den här  årstiden är för min del att nu kan jag börja sticka i ullgarner igen. Tycker det kan bli lite varmt för det under sommaren. Men nu så! Bomulls och lingarner i all ära, men sticka i ullgarn är ändå roligast. Så nu laddar jag upp med roliga projekt inför hösten. Har precis börjat med en väldigt rolig stickning! Åter blir det en modell från barnstickning på stickor 3,5-4 av Lene Holme Samsöe. Nu är det en kofta på gång. Den stickas uppifrån och ner och jag stickar i sköna Easy Care Classic.http://www.bellvikstextil.se/wp-content/uploads/2016/01/easycare2-2.pdf
Rena njutningen! En annan bra grej med hösten är att vi börjar med stickkafé igen och nu på onsdag är det dags för höstens första. Känns så roligt!

Ha det fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 1 =

Rulla till toppen