Färgglada tröjan


Nu blir det bara mörkare och mörkare. Den fina snön som kom i förra veckan och lyste upp det hela håller också på att försvinna. Vilken tur att det snart är advent! Då får jag äntligen ta fram alla ljusstakar och det är nåt jag verkligen ser fram emot. Härligt! Dessutom kommer ju kalenderstickningen här i vår blogg och det känns riktigt spännande.
En riktigt färgglad tröja har jag precis gjort alldeles färdig. Den är stickad i Sportsragg efter ett mönster från Vikings häfte nr 1510 och den har varit riktigt rolig att göra. Barnbarnet har fått prova lite innan färdigställandet så jag vet att den kommer att passa honom fint! Gillar grovleken på garnet. Tycker det är lättstickat och det blev en lagom tjock tröja.
Hoppas ni alla har en skön helg!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 6 =

Rulla till toppen