Dominostickning


Oj vad tiden runnit iväg! Nyss var det jul och nyår, men nu har vi redan kommit in i mitten av januari. Jätteroligt att så många hängde med på vår kalenderstickning och vi hoppas att ni hade glädje utav den. Vi hoppas också att ni haft sköna helger och lite extra tid över till roliga stunder med virknål eller stickor. Själv hade jag turen att få en ny kamera i julklapp. Det vår både roligt och väldigt behövligt eftersom den gamla höll på att falla isär. Så nu kan det bli lite roligare att fota igen! I min stickkorg har jag haft lite olika projekt den senaste tiden. Ett har varit att pröva på dominostickning  .https://www.youtube.com/watch?v=I_1ibXQH3L4   Det har resulterat i en ny sjal och det är bland det roligaste jag gjort på länge. Rekommenderas! Den här gången stickade jag i ett ullgarn, men en till sjal i något mjukt bomullsgarn skulle sitta fint framåt våren. Undrar vad ni har för roligt i era stickkorgar nu?

Ha det så bra och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − 4 =

Rulla till toppen