Stickat vantar


Tanken var att det skulle bli en julklapp, men det kommer istället att bli en födelsedagspresent. Tyckte sonen borde ha ett par nya vantar och nu är de i princip färdiga. Bara några trådar kvar att fästa. Eftersom han inte fyller år förrän i mitten av februari så borde jag väl inte lägga ut bild på vantarna och förstöra överraskningen, men jag känner mig inte särskilt orolig för upptäckt. Han är lika lite intresserad av vår blogg, som jag är av hans egen. Där är det fotboll som gäller. Garnet jag stickat i är Easy Care Classic och beskrivningen är ursprungligen avsedd för tvåtrådigt ullgarn. Hoppas han kommer att gilla dom!

Ha en skön helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =

Rulla till toppen