Stickad jumper


Februari har varit en fantastisk månad för oss i butiken! Vi har fått besök av så många roliga och garnintresserade kunder via Thermotours. http://thermotours.se/ Varje dag har varit jättespännande. Tänk att det finns så många med samma intresse som oss. Det är så roligt och inspirerande att mötas över några nystan. Härhemma ligger min jumper i Viking Bambino på blockning. Tror faktiskt att den känns helt torr och jag är så ivrig på att använda den så det kanske blir redan idag! Bambino är ju det supermjuka garnet i bomull/bambu och jag känner mig jättenöjd med jumpern. Beskrivningen kommer från Vikings häfte 1609.

Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =

Rulla till toppen