Glitterstickning


Visst är det tidigt att säga det än, men lite känns det att våren kommer snart. Vi har i varje fall den att se fram emot. En del dagar kan man faktiskt sitta ute och njuta om man hittar ett bra ställe och solen kikar fram. Det är nu stickningen får en ny dimension. Att ta med stickningen och fikakoppen ut är inte helt fel! Det lyckades jag med häromdan. I min stickväska hade  jag mitt senaste projekt som kommer att bli en glittrig tröja. Beskrivning finns i Barnstickning på stickor 3,5-4. Jag stickar i dubbelt garn. Det ena garnet är Mondials Anna och det andra är glittriga Moonlight från Mayflower. Det passar bra till stickor 3,5 för mig. Färgerna är valda av mottagaren och eftersom det är färger jag gillar så tycker jag att han har riktigt god smak.

Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 9 =

Rulla till toppen