I väntan på värme


En ledig dag med lite olika bestyr att fixa. Det kliar i fingrarna att sätta igång med allt möjligt ute i växthuset, men vädret vill sig inte riktigt. En del fröer jag satt har kommit upp redan och några får vara ute i växthuset, men vissa små plantor verkar så bräckliga så de får allt vänta inne ett tag till. Lite varmare får det allt lov att bli först. Nu känns det helt OK att sitta i köket med stickningen och lyssna på en spännande deckare istället! “Flickan med majblommorna” passar bra idag. Nu ser jag förresten att det far snöflingor ute i luften så något trädgårdsarbete kan det inte bli tal om. Det är stickning som gäller den här lediga tisdagen!
Ha en fin dag noch sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − tre =

Rulla till toppen