Danmarksresa


En semesterresa till Danmark tillsammans med hela familjen blev starten på sommaren för mig. Fantastiskt bra början på en lång (hoppas vi väl) sommar! Det var så klart Legoland som var prio ett i programmet och det blev mäkta populärt hos de yngre, men även vi lite äldre njöt av besöket. Man blir så imponerad av den fina blomsterprakten och allt som finns byggt i Lego. Häftigt. Vi hann med med en del små utflykter under veckan också. En dag hamnade vi i Tönder, en stad på södra Jylland.  http://romo.dk/da/hjem/ Där strosade vi runt länge och njöt av de gamla fina gränderna och byggnaderna. Vid ett litet mysigt fikaställe hittade jag den här fina virkade filten! Snyggt-eller hur?

Ha skön dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 5 =

Rulla till toppen