Modevisning


En av årets höjdpunkter för oss är då vi har vår modevisning i samband med Bonden på byn. I lördags var det dags och som vanligt blev det en jätterolig dag. Vi har ett gäng fantastiska människor som ställer upp och visar våra plagg. Det är vi så glada för. I år hade vi också turen att få låna en stilig gammal bil av en snäll kille och lite rekvisita från Hanebo Service.  Nåt för mannekängerna att greja med! Att regnet öste ner hela förmiddan var inget som avskräckte oss och precis vid ettiden då det hela började så lättade minsann regnet också. Nu har vi nåt kul att tänka tillbaka på och en hel del snygga bilder som vi kommer att visa på Facebook framöver så håll utkik!

Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 11 =

Rulla till toppen