En vanlig onsdag


En helt vanlig onsdag i butiken. Fast lite annorlunda för mig eftersom jag ska vara ledig en hel vecka och lämnar allt till Maria. Vilken tur att man har en sån fantastisk arbetskamrat som ställer upp i alla väder! Nu har jag packat resväskan och det som återstår är lite garn och stickor. Har inte riktigt bestämt vad som kommer att få följa med. Det får inte plats hur mycket som helst… Det här med garn och stickor på flyget är ju alltid lite speciellt. Jag har haft med mig både trästickor och trävirknål tidigare och det har fungerat bra, men ibland hör man ju motsatsen.  Har t o m haft med en liten sax i plastetui utan problem. Nu tror jag att garnet får ligga nerpackat i resväskan den här gången. Inte så dumt med böcker och korsord heller!

Ha en skön höstvecka och sticka lugnt!
/Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 12 =

Rulla till toppen