Varm om baken

 


Under sista tiden har jag sett på Facebook att det är många som har stickat  mamelucker i ullgarn och har tyckt att det verkar spännande. Så när en av mina favorittjejer undrade om jag inte kunde sticka henne ett par så var det bara att sätta igång. Mönster hittade jag hos Järbo Garn. Jag stickar mina mamelucker i Mayflowers ullgarn Easy Care. Det  är lite tunnare än vad som rekommenderas i beskrivningen, men de ska inte bli så stora och garnet är ju bara att tvätta i maskin. Lättskött alltså! Beskrivningen är verkligen rolig att sticka efter och nu är mameluckerna snart färdiga. Återstår bara att se om de passar! I så fall kommer hon att få ett par riktigt varma och sköna små byxor.
Ha en skön kväll och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − fjorton =

Rulla till toppen