Vantar


Flera i min familj fick stickade vantar i julas. Anledningen är att det finns en beskrivning på vantar som jag tycker är så rolig att sticka och som blir riktigt fina. Beskrivningen är en stickad vante i bikupemönster. Det är en äldre beskrivning som finns i vår butik. Jag stickade i garnet Easy Care Classic. Gissa vem som inte har några sådana vantar. Jag förstås!! Tror det får bli ett par till nästa vinter. Nu är man mera inne på lite andra projekt inför vår och sommar.
Hoppas ni haft en härlig helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

6 reaktioner på ”Vantar”

  1. Hittar inte mönstret på er hemsida. Ville kolla vilket garn man ska använda och hur mycket. Vill veta kostnaden för garn o mönster.
    Med vänlig hälsning,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 11 =