Vantar


Flera i min familj fick stickade vantar i julas. Anledningen är att det finns en beskrivning på vantar som jag tycker är så rolig att sticka och som blir riktigt fina. Beskrivningen är en stickad vante i bikupemönster. Det är en äldre beskrivning som finns i vår butik. Jag stickade i garnet Easy Care Classic. Gissa vem som inte har några sådana vantar. Jag förstås!! Tror det får bli ett par till nästa vinter. Nu är man mera inne på lite andra projekt inför vår och sommar.
Hoppas ni haft en härlig helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

17 reaktioner på ”Vantar”

 1. Hittar inte mönstret på er hemsida. Ville kolla vilket garn man ska använda och hur mycket. Vill veta kostnaden för garn o mönster.
  Med vänlig hälsning,

 2. Hej!

  Som jag har letat efter detta mönster! Stickade det för många år sedan. Vill gärna köpa mönstret! Kan jag maila mina uppgifter?

  Vänliga hälsningar Åsa

  1. Hejsan
   Du kan maila namn, adress och mobilnummer så kan vi skicka beskrivningen till dig 🙂 Vill du även ha 3-tr ullgarn? Det kan du skriva i mailet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − fjorton =

Rulla till toppen