Vintersöndag

Sportlovsveckorna har börjat och många passar på att vara lite extra lediga. Därför känns det roligt att en stor del av vårt avlånga land i år är vitt och det finns många möjligheter till att verkligen njuta av vinter och vintersport. Måste väl erkänna att jag är lite dålig på vintersport, men att  vara ute en dag som idag med strålande sol över den vita snön tycker jag är helt fantastiskt. Det blir oftast promenader för min del, men ibland åker faktiskt skidorna fram. Så blev det idag. Jättehärligt! Nu har jag fått min dos av friskluft och kan lugnt slå mig ner med en fika och stickningen så klart. Trodde jag skulle få färdigt den färggranna tröjan i helgen, men vi får se hur det slutar. Flera projekt ligger och väntar…
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =

Rulla till toppen