Färdigstickad tröja


Så blev den färdig, den färgglada tröjan, som jag stickat ¨på ett tag nu. Färgerna är noggrannt utvalda av killen som ska ha tröjan och jag tror han blev nöjd med färgvalet. Däremot har jag stickat lite väl stort den här gången, men då han är i den åldern att han växer snabbt så är det bara en fördel.  Tröjan kommer att kunna användas länge och det känns bra. När man väl stickat en tröja så vill man väl inte gärna att den ska bli fort urvuxen. Ingen risk den här gången! Tröjan är stickad i dubbelt garn, glittriga Moonlight har blandats med Hit Ta Too. Båda är akrylgarner från Mayflower och eftersom han som ska använda tröjan är ytterst känslig för ullgarn så passar det så bra.
Ha en skön söndagkväll och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + sexton =

Rulla till toppen