Poncho

Vi hade som vanligt en väldigt rolig kväll på vårt Stickkafé i onsdags. Fylld av glädje och inspiration. Tack alla ni som var där-det är ni som gör att det blir så trevligt! Maria hade bakat en påsktårta som blev väldigt populär. Flera frågade efter  receptet och det kommer i vår blogg inom kort.
På mina stickor har jag just nu två akrylgarner, Hit Tattoo och Moonlight. Jag stickar i dubbelt garn och det ska bli en liten poncho. Beskrivningen är Marias och den är jätterolig att sticka. Moonlight är ett glittrigt garn som finns i flera roliga färger och passar bra att blanda med Hit Tattoo. Eftersom jag är ledig från butiken idag och regnet bara öser ner så kanske det blir en färdig poncho under dan!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 7 =

Rulla till toppen