Färdigstickad jumper i blåsväder


Eftersom jag tjatat om min stickning i garnet Bonnie en tid nu så känner jag att jag bör visa det färdiga projektet för att bevisa att  jumpern verkligen är färdigstickad. Då det blåser lite till och från idag så är det inte helt lätt. Vindpustarna kommer när man minst anar det. Till slut har jag i alla fall lyckats få min färdigstickade jumper att fastna på bild! Kan tillägga att den är otroligt mjuk och behaglig att bära. Bomullsgarnet Bonnie från Permin är ett riktigt härligt, somrigt garn både att sticka med och ha på sig. Nu stickar jag vidare i annat garn. Den här gången är det lin/bomull/viscose på stickorna. Hoppas ni haft en skön helg!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =

Rulla till toppen