Söndag


Härliga söndag! Ännu en dag med riktigt sommarväder fast det bara är maj. Det har varit en dag med mycket olika aktiviteter och mestadels utomhus så klart. Ute i trädgården har det gått så fort att man knappt hinner med i år. Ja där finns helt enkelt en hel del att pyssla med nu. Roligt, men också ansträngande i värmen. Då drar jag mig till skuggan och plockar fram något annat för händerna. Faktiskt har det idag blivit både virkning och stickning. Virkning är inte så vanligt för mig, men ibland får jag sån lust till det. Det är ett precis påbörjat projekt så vi får se om det leder nånvart. Känner mig betydlig tryggare med stickorna! Jag ska precis till att montera ihop en liten tröja som jag stickat i lin/bomullsgarnet Cecilia från Svarta Fåret. Känns som en lagom ansträngande aktivitet den här sköna söndag kvällen.
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − femton =

Rulla till toppen