Sticka i dubbelt garn


Började på en jätterolig stickning häromdan. Bestämde mig för att jag saknade en sommartröja och började kolla i lite olika stickhäften. Hittade en tröja i ett häfte från Sandnesgarn som verkade både rolig och snabbstickad. Så den har jag på mina stickor nu! Den ska stickas i dubbelt garn och jag stickar med Line och Mandarin Petit. En riktigt trevlig blandning! Nu kan jag tänka mig många flera garner som också skulle gå bra att använda till samma beskrivning. Jag tycker det är spännande just att sticka i dubbelt garn och kombinera färger. Sen går det rätt fort också och det är bra för jag vill ha tröjan nu!
Ha en skön vecka och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

2 reaktioner på ”Sticka i dubbelt garn”

  1. Hej
    Vet inte hur gammalt inlägg jag nu kommenterar men jag undrar om du kan hjälpa mig med svar på en fråga jag har. Har stickat och stickar mycket men har plötsligt blivi lite irriterad på att jag inte kan styra vilken färg som ska dominera vid stickning i dubbelt garn. Jag håller ju ihop dem som en tråd men det snurrar naturligtvis och ibland bli det mörka fält och ibland ljusa. Om man vill ha det enhetligt, vet du då om man kan hålla garnet på något fiffigt sätt 🙂?
    Christina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 18 =

Rulla till toppen