Sjal i bomullsgarn


Nästan två nystan i bomullsgarnet Mandarin Petit fick jag kvar när jag stickat min tröja i dubbelstickat garn färdig. Blev jättenöjd med tröjan! En sjal i bomullsgarn är aldrig fel att ha så därför blev det en sån stickad av det kvarvarande garnet. Jag lade upp 5 maskor och ökade en maska i den ena kanten varje varv tills den blev hälften så lång som jag ville ha den och sen minskade jag en maska i samma kant varje varv tills det återstod 5 maskor igen. För att den skulle bli rätt luftig så stickade jag med stickor nr 6 och för att det skulle hända lite gjorde jag den i rutstickning. Så fick jag en sjal som precis matchar tröjan också! Nu har jag ju glömt att lägga in en bild på den färdigstickade tröjan. Det får jag fixa till så den kommer en annan dag….
Ha en härlig vecka och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − två =

Rulla till toppen