Stickar i Esther


Just nu har jag två stickningar på gång. Det har slumpat sig så att båda är i samma garn. Alltså stickar jag en jumper i Esther och en kofta i Esther! Den ena stickningen har jag hemma och den andra i butiken. Hemmastickningen är en kofta med mönsterbård upptill så den passar bättre att sticka när man är  hemmavid. Här i butiken blir det en tröja utan mönster. Känns ju lite avlägset med en sådan nu i denna värme, men andra tider lär komma… Esther som består av bomull och ull är väldigt behagligt att sticka med. Jag stickar med stickor nr 3. Nu har jag inte hunnit sticka så särskilt mycket här i butiken de senaste dagarna för vi har haft besök av så många härliga och inspirerande kunder. Det är så roligt att se vad ni ska sticka, virka eller brodera. Hela tiden får man nya idéer på framtida projekt. Tack alla för det!
Ha det nu så skönt och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − tio =

Rulla till toppen