Koftan i Esther


Oj vad jag känner mig nöjd med nystickade koftan i Esther. Den har varit himla rolig att sticka!  Garnet som är en blandning av bomull/ull är väldigt behagligt att sticka med och koftan är stickad med stickor 2,5 och 3,5. Det har tagit sin tid men det har blivit en lagom varm  och smidig modell. Koftan är stickad uppifrån och ner efter beskrivning 893420 från Permin. Jag har ändrat lite eftersom de ljusa partierna skulle ha stickats med dubbelt garn, både Angel och Esther. Jag skippade Angel och tycker det blev bra ändå. Det allra roligaste är att koftan passar fint på dottern och att hon blev jätteglad för den.
Ha en skön söndagkväll och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + tre =

Rulla till toppen