God fortsättning


God fortsättning på er alla! Sitter hemma i köket med min stickning och njuter av amaryllisen som blommar så fint fortfarande. Besökte Mobackes i Bollnäs och deras härliga amaryllisutställning före jul och kunde så klart inte låta bli att handla lite. Ångrar ju inte det precis när jag fått den här skönheten att njuta av. Nu lider helgerna mot sitt slut och vanliga veckor kommer. Vi ser fram emot det nya året och alla nya stickprojekt som väntar.  I december blev det mest strumpor och vantar för min del till julklappar så nu är jag sugen på att sticka annat. Just nu har jag en barnkofta på stickorna. Fin syssla en dag som denna.
Ha en härlig söndag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem + elva =

Rulla till toppen