Favoritgarn


Under en längre tid nu har jag stickat allra mest i garnet Esther från Permin. Det måste väl betyda att det har blivit ett riktigt favoritgarn! Det började med en kofta och sen blev det en jumper. Eftersom jag har fått en del restgarner kvar så har jag nu påbörjat ännu en kofta. Den här gången är det i storlek för barn. Och fortfarande är garnet lika trivsamt att sticka med! Blandningen är så bra, bomull/ull, och att sticka med stickor nr 3 är så lagom,  Det blir sköna plagg att använda. Lite snöskottning har det också blivit idag. Snön har fallit så vackert med stora lätta flingor. Ingen tyngre skottning alltså, men ljust och fint har det blivit.
Ha en fin vecka och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − fem =

Rulla till toppen