Vårkofta


Jag stickar på en kofta i garnet Cecilia. Cecilia är  garnet i bomull, viskos och lin,  som är skönt att bära och roligt att sticka med. Den här koftan har jag länge varit sugen på att sticka för den har blivit populär bland flera kunder som säger att den är så rolig att göra. Jag håller med! Riktigt roligt mönster att sticka. Svårt var det att välja färger, men till slut bestämde jag mig för de här och jag känner mig nöjd. Tror det kan bli riktigt bra. Nu är jag färdig med båda fram och bakstycke så ikväll är det dags att börja med ärmarna.   Både beskrivning och garn kommer från Svarta Fåret. Nu bänkar jag mig framför teven och sätter igång.
Ha en skön söndagkväll och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =

Rulla till toppen