Skyltar


Nu när våren kommit med stormsteg är det mycket som ska göras. Vi får allt lov att hinna med lite mer än att sticka nu. Utanför vår butik har det krattats och utemöblerna har plockats fram. Det känns lika härligt varje gång de kommer på plats! De ger både oss och våra besökare möjlighet till sköna pauser (med eller utan stickning…) ute i det gröna. Idag har vi också sett till våra reklamskyltar ute efter riksvägen. Vi vill ju att de ska synas bra så att ni hittar till vår butik! Nu ser vi fram emot en ny härlig vecka i butiken med en massa stickning och fina möten med besökare från alla möjliga platser i vårt avlånga land.
Ha en härlig söndagkväll och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 19 =

Rulla till toppen