Stickad barntröja


Häruppe i Hälsingland dröjer det ett tag innan syrenerna blommar, men jag har hört att de redan blommar på västkusten. Och det låter ju jättetrevligt! Just till västkusten kommer Maria och jag att bege oss till helgen för att besöka vårens garnmässa för leverantörer och butiker.  Alltid lika spännande och inspirerande! Tack vare fina vänner kommer butiken i Kilafors att hålla öppet fast vi inte är på plats under några dagar. Foton från mässan lovas framöver! Idag har jag precis färdigställt en barntröja som gått rätt snabbt att sticka. Garn och beskrivning finns i butiken. Den ska egentligen stickas i Svarta Fårets Kilimanjaro, men när killen som ska ha tröjan fick välja färger fick det bli ett annat garn den här gången. Och som ni ser har syrenerna inte kommit längre än så här idag!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − åtta =

Rulla till toppen