Garnmässa


Ja förra helgen var alltså en riktigt rolig helg då vi besökte Garn och Broderifackhandelns årliga garnmässa. En helg full av inspiration och GARN! Många nyheter att kolla in, både nya garner och modeller.  Inte är det lätt att bestämma vad vi ska ta hem till vår butik! Det finns så många härliga garner att välja bland och helst skulle man vilja ha nästan allt. En del kommer att hamna hos oss och en del får vi liksom fundera lite på. Nåt som verkligen verkar vara riktigt inne nu är att sticka randigt. Det fanns randiga sticka plagg i alla möjliga garner och färger. Och visst är det väl både snyggt och roligt att sticka!
Ha en skön vecka och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =

Rulla till toppen