Alla olika stickprojekt

Visst vill man ha lite olika stickningar på gång? Jag försöker att inte starta upp alltför många projekt samtidigt, men några brukar det allt bli. Det finns alltid nya projekt som lockar! Nu har jag varit ganska duktig och har bara tre stickningar.  Det är alldeles perfekt. En stickning har jag i butiken, en framför teven och en vid köksbordet. Vissa stickningar passar inte överallt och var stickning har sin plats. Just vid köksbordet har jag suttit och stickat mönsterstickning idag. Beskrivningen som jag följer är en kofta som designats av Garntjänst. Ett garn som dottern hittade i Norge i somras får blandas med ett tvåtrådigt ullgarn från Kampes. Riktigt rolig och spännande stickning. Hoppas att ni också har nåt roligt på gång och att det blir en skön stick/virkhelg!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − sex =

Rulla till toppen