TV-stickningen

I TV-soffan klarar jag inte av några komplicerade stickningar. Där ska det vara enklare modeller med inte alltför mycket mönsterstickning. Just nu har jag den perfekta stickningen för TV-soffan. Det är en herrkofta i mosstickningoch jag stickar i lättstickade Sportsragg. Eftersom det är en herrmodell så räcker också stickningen länge.  Ändå har jag nu kommit så pass långt att jag håller på att sticka ärmarna. Jag stickar nästan alltid båda ärmarna samtidigt så att jag har kolla på att dom blir precis lika. Det går hur bra som helst med en längre rundsticka. Det känns som om jag har en del kvällar kvar framför TV innan det här blir färdigt. Perfekt!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − fyra =

Rulla till toppen