Jumper i Bamboo

Ett av mina pågående stickprojekt har faktiskt blivit helt färdigt! Det är jumpern i Bamboo som jag stickat på ett tag nu. Bamboo är så mjukt och skönt att sticka i och skönt att bära. För några år sedan stickade jag en jumper i just Bamboo, men tiden har sin gång och med den förändras man vare sig man vill eller inte. Nu har den skönjumpern flyttat min i dotters garderob och där passar den mycket bättre. Jag har verkligen saknat den och därför är jag jätteglad att nu har jag en  egen igen! Modellen finns i beskrivningshäfte från Viking garn och har nr 1914-2. Bamboo finns inte i vår nätbutik, men i affären. Kom gärna in och kläm på alla mjuka nystan och kolla färgerna om du vill sticka något riktigt mjuk och skönt. Ett perfekt sommargarn tycker jag att det är.
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 3 =

Rulla till toppen