Nytt på stickorna

Ja det är svårt att motstå frestelsen ibland, särskilt när det gäller garn! Det finns en del kvar att göra på mina pågående stickprojekt, men inte så mycket. Då kan det väl inte vara helt fel att påbörja en ny stickning så man inte riskerar att bli utan! Eller? Därför har jag precis börjat sticka i ett fluffigt och härligt garn från Permin. Det heter Bella och är en blandning av mohair, ull och lite polyamid. Stickar på rundsticka nr 6. Jag stickar nästan alltid på rätt tunna stickor, men nu känns det här jättekul. Ser en lugn och stillsam helg framför mig med mycket stickning. Hoppas ni har det bra i dessa annorlunda tider och var rädd om er!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 10 =

Rulla till toppen