Min Cumulus Tee

Måste säga att jag trivs i min Cumulus Tee. Den är stickad uppifrån och ner efter beskrivning från Petite Knit.  Det har varit en riktigt rolig modell att sticka. Garnet jag stickat med är Lilly från Järbo Garn. Det är en blandning av viskos och lin och är riktigt mjukt och skönt! Nu närmar sig ännu en liten helg med Kristi himmelfärdsdag imorgon så nu blir det lite extra ledighet igen. Och ska vi bestämma att värmen kommer lagom till imorgon, eller vad tycker ni? Skulle väl vara jättehärligt i så fall. Man blir så frusen nu när man ska vara utomhus hela tiden om man vill ses i dessa Coronatider.  Hoppas på en skön torsdag med sköna varma stickstunder ute i det fria!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =

Rulla till toppen