Raggsockans dag

Den 24 oktober är det Raggsockans dag och hela den här veckan har gått i Raggsockans tecken hos oss. Det märks att vi går mot vinter och kyla för nu stickas det massor av sockor. Själv har jag stickat färdigt gubbens strumpor så nu slipper han frysa om fötterna. Den här gången stickade jag i Mellanraggi, men det finns så många härliga sockgarner att sticka i så det är inte lätt att välja. Mellanraggi består ju liksom de flesta andra sockgarner av både ull och polyamid och det gör att sockan håller längre. Jättebra tycker jag. Hoppas ni har nåt riktigt roligt på stickorna. Själv har jag börjat att sticka i tunna Ellen från Permin. Det ska bli en kofta så småningom.
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − tio =

Rulla till toppen