Ankers cardigan

Förra vintern stickade jag en Ankers cardigan i Wool Silk efter beskrivningen från Petite Knit. Jag gillade att sticka modellen, som stickas uppifrån och ner, och det har blivit en riktig favoritkofta. Därför har jag nu börjat sticka ännu en Ankers cardigan! Den här gången stickar jag i ett lite tunnare garn, Ellen, från Permin. Jag var lite rädd för att garnet skulle vara för tunt, men för mig har det fungerat jättebra. Ellen är ett väldigt härligt garn att sticka med och blandningen ull/bomull är riktigt skönt. Så nu stickar jag vidare och snart har jag en till favoritkofta.
De senaste veckorna har vi fått många frågor om det kommer att bli någon stickkalender hos oss i år och det blir det! Maria kommer snart med mera info om detta.
Ha en härlig helg och sticka  lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − två =

Rulla till toppen