Tencel Raggi

Alldeles före helgerna fick vi hem nya Tencel Raggi från Järbo. Garnet kändes så fantastiskt härligt och fanns i en massa härliga färger, både melerade och enfärgade. Jag kunde helt enkelt inte låta bli det! Det var bara svårt att välja bland nystanen. Till slut blev det nystan i en av mina favoritfärger förstås och under lediga dagar som varit har jag passat på att sticka mig en skön sjal. Jag har stickat med rätt grova stickor, nr 6,  och då har två nystan räckt bra. Garnet är så klart lätt att sticka med och den färdiga sjalen är både varm och skön. Det passar fint nu när vintern kommit till oss i Kilafors. Hoppas ni har nåt riktigt roligt på stickorna!
Ha en skön helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − tio =

Rulla till toppen