Glad Påsk

Inget är som vanligt i dessa tider, men ändå är det dags att fira Påsk. För de allra flesta blir det ingen riktigt vanlig Påskhelg. Många jobbar och sliter mer än vanligt och de flesta kan inte träffa sina nära och kära.  Det gäller väl att hålla ut och se framåt. Vi hoppas på att kunna vara ute så mycket som möjligt och säkert lär det bli tid till en hel del stickning. Sticka utomhus med lite fika om vi har tur!  En riktigt skön helg önskar vi er alla och hoppas ni har det fint.
GLAD PÅSK!
//Maria och Ulla-Britt

1 reaktion på ”Glad Påsk”

  1. Gisela Johansson

    Vad fint skrivet. Jag önskar er en lugn och skön påsk 🐣 med mycket härlig tid med era stickprojekt. Ser fram emot att se den gröna barn tröjan när den är klar.
    Trevlig helg
    Önskar Gisela

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − nitton =

Rulla till toppen