Randigt av restgarn

Häromkvällen blev det helt plötsligt alldeles tomt i min stickkorg. Det kändes  väldigt snopet och tråkigt och jag brukar alltid ha en ny stickning på gång så det här var inte bra alls. En hel kväll utan stickning går ju bara inte så det var bara att gå och gräva i restgarnerna igen. Redan förra sommaren hade jag planer på att sticka mig en sjal i lite somrigare garner, men då blev det inte av. Efter en liten koll bland restgarnerna löste det hela sig och nu har jag börjat att sticka mig en randig sjal i mestadels Line och Cecilia. Så i väntan på större projekt har jag nåt på stickorna. Känns fantastiskt bra! Hoppas ni också har nåt kul på era stickor!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 8 =

Rulla till toppen