Oktröja

Nu har jag kommit en bit på min stickning i 2-trådigt ullgarn. En oktröja växer fram! Bottenfärgen är antracit och mönstret stickar jag i ett garn som blev kvar vid ett tidigare stickprojekt. Det är ett melerat ullgarn inköpt på resa i Norge. Inte alldeles nyligen förstås. Det är spännande att sticka mönstret i melerat garn. Beskrivningen kommer från Sandnes och ett lämpligt garn att sticka med är Per Gynt.  Tyvärr passade inte det riktigt till mitt melerade restgarn, men Kampes 2-trådiga går fint ihop med det. Vet inte hur ni har det, men här i Kilafors är det då stickväder idag. Vinden är isande kall, men vi har hört att värmen kommer till veckan.  Det ser vi fram emot.
Ha det fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + 19 =

Rulla till toppen