Telemark

Så var oktröjan färdigstickad och det gick som den dans! Beskrivningen kommer från Sandnes temahäfte nr 59 och modellen kallas Telemark. Lämpligt garn är Per Gynt som finns i massor av trevliga färger jag skulle kunna tänka mig att sticka modellen i, men jag har stickat i Kampes 2-trådiga eftersom det skulle kombineras med ett annat melerat garn jag redan hade därhemma.  Bra beskrivning som vanligt från Sandnes!  Eftersom den stickas i endast två färger blir det inte så komplicerat. Min oktröja ser ju ut som om jag använt en massa olika färger eftersom det ena garnet är melerat. Nästan lite fusk. Det här var så rolig stickning så jag har redan börjat sticka ännu en oktröja, men i annat garn och annan beskrivning. Fortsättning följer! Hoppas ni har nåt kul på stickorna!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + två =

Rulla till toppen