Afmäli

Jag hade nästan glömt hur roligt det är att sticka oktröjor,  men nu är jag helt inne på  det igen. Därför har jag börja sticka ännu en, men efter en annan beskrivning och i ett annat garn den här gången. Nu stickar jag i Lettlopi och enligt beskrivningen Afmäli.  Den här gången stickar jag faktiskt till mig själv och jag ser så fram emot att ha en egen tröja i Lettlopi. Känns faktiskt lite lyxigt! Lettlopi finns ju i så otroligt många härliga färger och det var verkligen inte lätt att välja. Det slutade med mestadels brunt och det hoppas jag blir snyggt. Regnet upphörde här igår och vi ser fram emot en riktigt skön helg med mycket stickning ute i det gröna.
Ha en fin helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + arton =

Rulla till toppen